Kiropraktik

KIROPRAKTIK

Kontakt

info@kiropraktikicentrum.se

0300-10700

Om du inte hittar en passande tid i kalendern, vänligen ring oss!

Pris

Nybesök 750 kr

Återbesök 550 kr

Nybesök pensionär 650 kr

Återbesök pensionär 500 kr

Nybesök barn (0-15 år) 650 kr

Återbesök barn (0-15 år) 500 kr

Kliniken är tacksam för att du betalar med kort eftersom vi inte tar emot kontanter.

Om KIROPRAKTIK

En legitimerad kiropraktor är utbildad i att undersöka, diagnostisera och behandla muskel-, led- och nervbesvär i hela kroppen. Vi hjälper dig alltså inte bara med rygg och nacke utan även tex. skuldror och höfter.

Ett besök inleds alltid med ett samtal om ditt aktuella besvär följt av en undersökning. Behandlingen består primärt av manuell behandling i muskler och leder samt rådgivning kring ergonomi och träning. Utförandet varierar då vi skräddarsyr behandling för ditt besvär, din fysiska status och din målsättning.

Har du några frågor till oss om huruvida vi kan hjälpa dig med ditt besvär eller något annat du undrar över, kontakta oss gärna så besvarar vi dina frågor.

Som legitimerad kiropraktor har du en 5-årig universitetsutbildning med fokus på muskel-, led- och nervbesvär i hela kroppen. Detta är den längsta heltidsutbildningen för terapeuter med detta fokus.

Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR) är förbundet för universitetsutbildade kiropraktorer. På LKR:s officiella hemsida www.lkr.se (nytt fönster) kan du läsa mer om kiropraktik.

Våra kiropraktorer

Leg kiropraktor

Terese Wärnfeldt

terese@kiropraktikicentrum.se

Leg kiropraktor

Petter Nilsson

petter@kiropraktikicentrum.se

Kiropraktorerna på Kiropraktik i Centrum är legitimerade av socialstyrelsen samt arbetar enligt Hälso- och sjukvårdslagstiftningena och innehar patient- och ansvarsförsäkring, medlemskap i LKR (Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation) samt i SACO. Vi eftersträvar att erbjuda hög kompetens, bra service och gott bemötande. Klinikens mål är att bli en central del i Kungsbackabornas aktiva hälsoval när det gäller att optimera rörelseapparaten.

Terese Wärnfeldt - leg kiropraktor

Terese examinerades på Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England där hon erhöll en Master of Science i kiropraktik år 2000 efter fem års studier. Hon arbetade sitt första år i England på två stora kiropraktorkliniker i Reading och Windsor, båda väst om London. Flytten gick sedan till födelseorten Göteborg där hon arbetade i en utav Göteborgs största kiropraktorkliniker, KiropraktorCentrum. Fem år senare bar flyttlasset av mot Öland, där hon och hennes make renoverade en genuin ölandsgård med både hästar, hund och katter och där Terese också drev en framgångsrik klinik med många långresande patienter. Efter nio härliga år och en utökad familj bestämde de sig för att återvända till barndomsorten Kungsbacka och starta en ny praktik i centrala Kungsbacka 2015. Terese är ordförande i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisations forskningsfond.

Petter Nilsson - leg kiropraktor

Legitimerad kiropraktor Petter Nilsson har en 5-årig akademisk och internationellt erkänd universitetsutbildning från Syddansk Universitet i Odense, Danmark. Petter examinerades 2013 och fick då sin Cand. Manu. i Science of Clinical Biomechanics.

På kiropraktorutbildningen på Syddansk Universitet läser de studerande parallellt med läkarlinjen de första 3 åren innan man påbörjar den 2-åriga masterutbildningen. Under det avslutande studieåret praktiserar de studerande på Ryggcenter Middelfart, ett sjukhus som har specialiserat sig på kronisk smärta och långvariga funktionsstörningar i muskel-, led- och nervsystem. Vid sidan av de egna studierna undervisade Petter läkarstudenter i funktionell anatomi.

Efter avslutade studier flyttade Petter vidare till den norska västkusten för att göra sin AT-tjänst. Under AT-tjänstgöringen fick Petter möjligheten att jobba med ett idrottslag då han ingick i den medicinska staben för ett elitlag i handboll. Härefter arbetade Petter på en klinik i Falkenberg.

I december 2014 blev Petter invald till styrelsearbete för rekrytering av forskningsprojekt inom Institutet för Kiropraktik i Sverige.

I maj 2015 öppnade Petter, tillsammans med Terese, Kiropraktik i Centrum i Kungsbacka.

Petter är vice ordförande i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation.

Kiropraktik i Centrum Kungsbacka

Aranäs allé 24 

434 50 Kungsbacka

Copyright © All Rights Reserved

Icon made by Icon Works from Flaticon is licensed under CC BY 3.0