Massage

Massage

MASSAGE


Våra massageterapeuter är utbildade i att undersöka och hjälpa dig med dina muskelbesvär. En massör arbetar med att släppa på envisa muskelspänningar som skulle kunna vara grunden till annan problematik. Våra massörer är flexibla och kan optimera din behandling efter ditt önskemål. Våra massörer tar även emot kunder som önskar använda friskvård.

Niklas Sandberg

Niklas är diplomerad medicinsk massageterapeut. Niklas certifierades 2015 av Branschrådet Svensk Massage vid Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg. Utbildningen var i 3 steg; Friskvårdsmassör, Massageterapeut och Diplomerad Massageterapeut. Niklas har även läst till andra massagekurser som till exempel koppning, strechning & undersökningsmedodik, dry-needling, mm. Niklas har även under 2022 utbildat sig till personlig tränare, han certifierade sig hos The Academy där han fick en nationell och internationell licens.


Niklas har sedan länge haft ett stort intresse för idrott och hälsa. Niklas har själv haft en aktiv livsstil där han prövat på flera olika idrotter men fastnade i simningens värld. Niklas har under många år simmat i Kungsbacka Simsällskap och även försökt sig på en elitsatsning där.


Under sin praktiktid vid utbildningen till massör hjälpte Niklas även simklubbens simmare och elitsimmare med massagebehandlingar och var även med som klubbmassör under tävlingar så som SM. Niklas praktiserade även en tid under utbildningen till massör hos ett elitherrhandbollslag.

All tid i simhallen och utbildning har lett till att Niklas har ett stort intresse för hälsa och välbefinnande.


Vill du veta mer om Niklas och hans verksamhet är du välkommen till www.ns-therapy.se.


Veronica Schulte

Veronica certifierades till massageterapeut av branschrådet svensk massage 2002 på kroppsterapiskolan i Linköping och utbildade sig 2014 till medicinsk massageterapeut.


Veronica är även utbildad i triggerpunktsbehandling samt har genomfört fördjupningskurs i bäcken och ländproblematik samt är utbildad i Andningsmassage enligt Lotorpsmetoden. Veronica är dessutom utbildad inom hälsa och friskvård och olika träningsinstruktörsutbildningar.


Veronica har ett stort idrotts och hälsointresse och har själv spelat golf på elitnivå.


Dagny Isberg

Dagny är certifierad Medicinsk Massageterapeut och licenserad personlig tränare från Yrkeshögskolan i Linköping, med efterföljande löpande fortbildning, inom manuell terapi. Genom olika massagetekniker, koppning, töj och funktionell träning behandlar hon problem i rörelseapparaten. Människan är en helhet och Dagnys fokus ligger i att hitta och behandla orsaken till din muskelsmärta för att hjälpa dig vidare på bästa sätt. Behandlingen är därför alltid individuellt anpassad. Med hennes mångåriga bakgrund som HR chef och nuvarande yrke som konsult inom arbetshälsa och ergonomi kan Dagny även fånga upp samband och ge rådgivning kring tänkbara arbetsrelaterade orsaker och lämpliga anpassningar ur ett helhetsperspektiv.

Dagny är styrelseledamot i Yrkesmassörernas Förbund och innehar Gesällbrev godkänd efter branschbestämmelserna av Sveriges Hantverksråd.

Läs mer om Dagny: www.dagengry.com